Formación en emergencias obstétricas 2020

Publicada en Publicada en Actualidad, Formación, Noticias

 

Per realitzar la reserva has de fer un ingrés al núm. Compte d’ALPACC: ES35 1491 0001 2921 1991 6720 i enviar el justificant de pagament al correu: formacio@llevadorespartacasa.org fent constar com a concepte: CURS EMERGÈNCIES – nom i cognoms.
En cas de no realitzar-se el pagament no s’acceptarà la inscripció.
Condicions: POLITICA DE CANCELACIÓ: En cas de cancel·lació del curs per l’organització es retornarà l’import íntegre. En cas d’estar assistint un part domiciliari aquell dia i poder justificar-ho (o algun altre imprevist justificat) es reservarà la inscripció per a la propera edició del curs. Si no s’utilitza durant l’any natural següent (dues edicions), es perdrà. Si es cancel·la la inscripció amb un mes d’antelació, es retornarà el 100% i el 50% si es cancel·la amb dues setmanes. Les cancel·lacions fetes amb menys de 2 setmanes de la data prevista pel curs, no es retornaran. Més informació: formacio@llevadorespartacasa.org Aquestes dades seràn d’ús exclusiu per aquesta formació d’emergències obstètriques. No les farem servir per promocionar altres formacions o activitats d’ALPACC ni tampoc les passarem a altres entitats.

Inscripciones

 

Please follow and like us: