Recursos a partir de l’agost

Posted on Posted in Actualidad, Noticias

Les llevadores d’ALPACC a partir de l’agost ja no estarem disponibles com hem fet des del confinament

Com ja no és tan necessari el voluntariat que hem fet fins ara, el discontinuem. Alpacc sempre respon les consultes relacionades amb la nostra tasca d’assistència al part domiciliari. En el web www.llevadorespartacasa.org trobareu un directori de les llevadores i la zona que cobreixen, i per consultes generals info@llevadorespartacasa.org
Per consultar sobre lactància materna podeu fer consultes privades amb les llevadores d’ALPACC de la teva zona. També teniu el Facebook de ALBA Lactancia Materna, i també el web amb molta informació. També hi ha l’app gratuïta @lactapp_lactancia per mòbil, excel·lent 👍😉
I la resta de consultes ja teniu el servei públic.
Us recordem que si us sentiu sense un bon seguiment de l’embaràs sempre podeu demanar a la llevadora de la vostra zona d’ALPACC visites privades, encara que no tinguis intenció de parir a casa
@igalpacc