Document informatiu i legal per imprimir i portar al part

Posted on Posted in Actualidad, Noticias

Davant de la situació actual amb el Covid-19, en molts hospitals s’estan negant a seguir les recomanacions del Departament de Salut, la Generalitat i de la OMS, a pesar de les campanyes de difusió de recomanacions internacionals que s’han fet per exemple desde l’Associació Catalana de Llevadores i desde l’Associació El Parto Es Nuestro. En canvi s’estàn fent intervencions agressives en el part i separació de mares i nadons, sense cap justificació, sense seguir cap recomanació avalada per la evidència científica ni pel sentit comú. També s’impedeix moltes vegades que l’acompanyant estigui tot el temps amb la dona sense justificació.

Per això des d’ALPACC hem elaborat aquest document amb un resum molt molt breu de les recomanacions internacionals i basades en evidència científica, perquè tu puguis anar a parir i exigir que es respectin els teus drets. 

Aquest document va ser elaborat al Març del 2020, segueix sent vigent i necessari.

DESCARREGA’L, IMPRIMEIX DUES CÒPIES I PORTA’L AMB EL PLA DE PART I SOBRETOT EL DIA DEL PART.

 20212021 Document Informatiu i document legal Sars-CoV-2

En Castellano:

 (1)CASTELLANO EDITATDocument Informatiu i document legal Sars-CoV-2