Curs PRESENCIAL d’emergèncias obstètriques i neonatals i casos pràctics

Posted on Posted in Actualidad, Formación, Noticias

 

 

Per fi ho tornem a fer presencial! Tenim moltíssimes ganes de compartir els tallers en persona. S’emetrà online en directe també per si estàs lluny i no pots venir, pero sobretot el que volem en aquest curs és poder fer les pràctiques juntes, casos reals, pràctics i poder transmetre’t  la nostra experiència professional.  

Places limitades

 

Per inscriure’t has de fer click en el següent enllaç:

INSCRIPCIÓ AL CURS D’EMERGÈNCIES

 

Saber resoldre emergències obstètriques i estar actualitzada és una responsabilitat de les llevadores i professionals de la obstetrícia. Considerem important que es realitzi com a mínim un cop a l’any. Per aquest motiu ALPACC beca a les seves sòcies.

Coste Presencial: 130€ no socias – 90€ socias de Nacer en Casa y Residentes de Matrona/Llirs – 60€ Socias de ALPACC

Coste opción online: 50€ no socias –  30€ socias Nacer en Casa y Llir/Eir – Alpacc 20€

Si eres LLIR, Llevadora Interna Resident, o EIR residente de matrona el coste será reducido si presentas las credenciales como residente en el correo. Si no, deberás pagar como no socia. 

Lugar: Barcelona, COIB C/ Pujades, 350 08019 Barcelona

Horario: de 9:30 h a 18:30 h

Recomendamos llegar a las 9:00 am

PROGRAMA DEL CURSO: PROGRAMA EMERGÈNCIES JUNY 2022.docx

 


DOCENTS: totes les docents portem desde 2016 oficialment ensenyant les emergències obstètriques dos cops a l’any a través d’ALPACC amb molt bones valoracions de les alumnes.

  • Mireia Marcos Marcos. Llevadora  autònoma, asisstint parts a casa a Catalunya des del 2007. Coautora Guia d’Atenció al part a casa, 2018. Coordinadora i docent de la  Formación para la atención al Parto en Casa amb ACL de 2010 a 2020.
  • Imma Sàrries Zgonc. Llevadora autònoma, assistint parts a casa des del 2011. Coautora Guia d’Atenció al part a casa, 2018. ACL/ALPACC, docent de la Formación para la atención al Parto en Casa amb ACL, vocal ALPACC. 
  • Inma Marcos Marcos. Presidenta ALPACC. Llevadora autònoma, assistint parts a casa des del 2001, IBCLC, docent en lactància materna,Coautora Guia d’Atenció al part a casa, 2018.Coordinadora i docent de la  Formación para la atención al Parto en Casa amb ACL de 2010 a 2020, Secretària ALPACC. 
  • Laia Casadevall Castañé. Llevadora autònoma, assistint parts a casa des del 2013. Docent de la Formación para la atención al Parto en Casa amb ACL. co-Autora de la revisió Guia del part a casa de Catalunya, 2018 i de la Guia de pràctica clínica basada en la evidencia i consens del part a casa, FAME, 2016-2019. Vocal ALPACC.

Per realitzar la reserva has d’omplir el formulari d’inscripció i fer un ingrés al núm. Compte d’ALPACC:  i enviar el justificant de pagament al correu: formacio@llevadorespartacasa.org fent constar com a concepte: EMERGÈNCIES – nom i cognoms. En cas de no realitzar-se el pagament no s’acceptarà la inscripció.

Condicions: POLITICA DE CANCELACIÓ: En cas de cancel·lació del curs per l’organització es retornarà l’import íntegre. En cas d’estar assistint un part domiciliari aquell dia i poder justificar-ho (o algun altre imprevist justificat) es reservarà la inscripció per a la propera edició del curs. Si no s’utilitza durant l’any natural següent (dues edicions), es perdrà. Si es cancel·la la inscripció amb un mes d’antelació, es retornarà el 100% i el 50% si es cancel·la amb dues setmanes. Les cancel·lacions fetes amb menys de 2 setmanes de la data prevista pel curs, no es retornaran. Més informació: formacio@llevadorespartacasa.org 

NOTA: Quan omplis la inscripció rebràs un correu de confirmació, si us plau busca en la safata de promocions o spam si no t’apareix en la safata d’entrada. Gràcies.