DIRECTORIO

Document informatiu i legal per imprimir i portar al part

[:es]

Davant de la situació actual amb el Covid-19, en molts hospitals s\’estan negant a seguir les recomanacions del Departament de Salut, la Generalitat i de la OMS, a pesar de les campanyes de difusió de recomanacions internacionals que s\’han fet per exemple desde l\’Associació Catalana de Llevadores i desde l\’Associació El Parto Es Nuestro. En canvi s\’estàn fent intervencions agressives en el part i separació de mares i nadons, sense cap justificació, sense seguir cap recomanació avalada per la evidència científica ni pel sentit comú. També s\’impedeix moltes vegades que l\’acompanyant estigui tot el temps amb la dona sense justificació.

Per això des d\’ALPACC hem elaborat aquest document amb un resum molt molt breu de les recomanacions internacionals i basades en evidència científica, perquè tu puguis anar a parir i exigir que es respectin els teus drets. 

Aquest document va ser elaborat al Març del 2020, segueix sent vigent i necessari.

DESCARREGA\’L, IMPRIMEIX DUES CÒPIES I PORTA\’L AMB EL PLA DE PART I SOBRETOT EL DIA DEL PART.

 20212021 Document Informatiu i document legal Sars-CoV-2

En Castellano:

 (1)CASTELLANO EDITATDocument Informatiu i document legal Sars-CoV-2

[:en]Ante la situación actual con el Covid-19, en muchos hospitales se están negando a seguir las recomendaciones del Departament de Salut, la Generalitat y de la OMS, a pesar de las campañas de difusión de recomendaciones internacionales que se han hecho por ejemplo desde l\’Associació Catalana de Llevadores y desde la Associación El Parto Es Nuestro entre otras. En cambio están haciendo intervenciones agresivas en el parto y separación de madres y bebés, sin ninguna justificación, sin seguir ninguna recomendación avalada por la evidencia científica ni por el sentido común. También se impide a veces que el acompañante permanezca con la mujer sin justificación.

Por esto desde Alpacc hemos elaborado este documento con un resumen muy muy breve de las recomendaciones internacionales y basadas en evidencia científica, para que tú puedas ir a parir y exigir que se respeten tus derechos.

Este documento fue elaborado en Marzo 2020 y hemos actualizado los enlaces, sigue siendo vigente y necesario.

DESCÁRGALO, IMPRIME DOS COPIAS Y LLEVA UNA CON EL PLAN DE PARTO Y SOBRETODO EL DÍA DEL PARTO

 (1)CASTELLANO EDITATDocument Informatiu i document legal Sars-CoV-2

En Català:

 20212021 Document Informatiu i document legal Sars-CoV-2[:]